Φωτογραφίες Εκδηλώσεων

Κοπή Πίτας του Εθελοντικού Σώματος 2018

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας των Εθελοντριών του Γηροκομείου μας. Η εκδήλωση έγινε παρουσία πλήθος κόσμου και με μεγάλη όπως πάντα επιτυχία. Μετά το μοίρασμα της πίτας και δώρων προς τους γηροκομούμενους, ο συνήθης ύποπτος Αντώνης Βεντούρης με την μουσική του, διασκέδασε τους παρευρισκόμενους οι οποίοι χόρεψαν έως το τέλος της εκδήλωσης... Θερμά συγχαρητήρια στους αρχηγούς και το Σώμα των Εθελοντριών !!!

Αποκριάτικη εκδήλωση των εργαζομένων 2017

Στις 18 Φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι του γηροκομείου οργάνωσαν την καθιερωμένη αποκριάτικη γιορτή μετά μουσικής και δείπνου, προς τιμή των γηροκομουμένων. Η εκδήλωση όπως κάθε χρόνο, είχε επίδειξη από μασκαρεμένους γηροκομούμενους & εργαζόμενους, γλέντι, χορό και φαγητό. Σε αυτό συνετέλεσε η εξαιρετική οργάνωση, οι επαγγελματικού επιπέδου ενδυμασίες, επινόησης, φροντίδας  και ραφής από την εθελόντρια κα Καλλιόπη Παπουλίδου, η μουσική από τον μαιτρ του είδους και μέλους του Δ.Σ. κ. Αντώνη Βεντούρη, καθώς το πλούσιο και εύγευστα φαγητό. Είναι αυτονόητο ότι η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται επίσης, στην αγάπη που επέδειξαν και στην διάθεση με την οποία εργάσθηκαν  όλοι οι εργαζόμενοι.

Στην εκδήλωση εκτός των γηροκομουμένων, παρέστησαν οι οικογένειες των εργαζομένων, μελών του Δ.Σ. και των εθελοντριών.

Επισυνάπτονται σχετικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Χριστουγγενιάτικο μπαζάρ Εθελοντικού Σώματος 2016

Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που οργάνωσε το Εθελοντικό Σώμα του γηροκομείου στις 2-4 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή φίλων και υποστηρικτών του γηροκομείου οι οποίοι επισκέφθηκαν το γηροκομείο μας, προέβησαν σε ποικίλες αγορές και με τον τρόπο τους υποστήριξαν πρακτικά και ηθικά τους γηροκομούμενους. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι συμπολίτες μας που προσέφεραν προσέφεραν στο φετινό Μπαζάρ τα αναφερόμενα είδη.

 

- Κος Μιχάλη Μηναδάκη (Γεν. Διευθυντή Ξενοδ. CAPE SOUNIO) = Λευκά είδη,

- Κος Χρήστο Βασιλείου (Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΕΚ Κερατέας) = Μεσολάβησε για τη δωρεά του CAPE SOUNIO,

- Αδελφότητα Μεγάλου Ρεύματος "Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ",

- Σύλλογος Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου Θηλέων Κων/πόλεως (ε/φ κ. Μαρούκη),

- Κος Δημήτριο Τσουκάτο (εφημ. Ο Πολιτης) = 14 τίτλους βιβλίων,

- Κα Αρετή Ιωαννίδου = Διάφορα είδη εκθεμάτων,

- Κος Κων/νο Κυφνίδη = Διάφορα είδη εκθεμάτων & ποτών,

- Κος Χρήστο Ιορδανόπουλο = Λευκά είδη & διάφορα είδη εκθεμάτων,

- Κα Μαρία Ψαρού = Διάφορα είδη διακοσμητικών εκθεμάτων,

- Κα Δήμητρα Τζιάνου = Διάφορα είδη εκθεμάτων,

- Κος Γεώργιο Νικολαΐδη = Προσκλήσεις ΒΑΖΑΑR.

30 Χρόνια Γηροκομείο Κωνσταντινουπολιτών

Η Εστία Κωνσταντινουπόλεως γιόρτασε στις 16 Σεπτεμβρίου, με λαμπρότητα ,την συμπλήρωση 30 χρόνων υποδειγματικής λειτουργίας του γηροκομείου Κωνσταντινοπολιτών. Η προσέλευση του κοινού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας να παραστεί στην γιορτή του γηροκομείου και να αποδείξει έμπρακτα την αγάπη και την στήριξη του ήταν συγκινητικό.

Το Δ.Σ. της Εστίας Κωνσταντινοπολιτών ευχαριστεί θερμά:

-Όλους του επίσημους και μη, που παρευρέθηκαν στα γενέθλια συμπλήρωσης τριάντα χρόνων του γηροκομείου,

-Τον χορηγό του δείπνου την αδελφότητα Μεγάλου Ρεύματος ο «Ταξιάρχης »

-Τον χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα «Ανατολή»

-Τις κυρίες Λάουρα Μοσέσκου Χανά και Λουκία Χρυσανθίδου (Αντιπροέδρους του ΔΣ) για την πολύτιμη προσφορά τους στην οργάνωση της βραδιάς,

-Τον κ. Αντώνη Βεντούρη (μέλος του ΔΣ) για την οργάνωση και κάλυψη του καλλιτεχνικού  προγράμματος.

-Όλους όσοι με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της βραδιάς.

Πασχαλινή εκδήλωση Εθελοντιρών 2016

Το Σώμα Εθελοντριών ολοκλήρωσε τις Πασχαλινές εκδηλώσεις στο γηροκομείο την Πέμπτη 12 Μαΐου με μουσική, χορό και πλούσια Πασχαλινά δώρα. Το Δ.Σ. συγχαίρει το Σώμα των εθελοντριών  για το συνεχές και πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει στους γηροκομούμενους. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Choco time κ.Στέλιο Μποχτσατζόγλου, την Riviera κ.Στέλιο Καραπιπέρη και τον κ.Benitto για τα Πασχαλινά δώρα τους, που προσφέρθηκαν στο κοινό των γηροκομουμένων.

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες.

Πασχαλινό Γεύμα Αγαπης 2016

Την Κυριακή 8 Μαΐου Το Διοικητικό συμβούλιο της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως προσέφερε προς τους γηροκομούμενους και τους εργαζόμενους το καθιερωμένο Πασχαλινό Γεύμα Αγάπης. Στο φετινό γεύμα προσκλήθηκαν να συμμετέχουν οι οικογένειες των εργαζομένων και το Σώμα των Εθελοντριών. Το πλούσιο μενού συνοδεύτηκε με μουσική που ολοκλήρωσε την εύθυμη και γιορτινή ατμόσφαιρα. Στο πέρας του γεύματος προσφέρθηκαν σοκολατένια αυγά περίτεχνα διακοσμημένα προς όλους τους παριστάμενους, τα οποία διέθεσε η εταιρεία Oscar κ.Δημήτρη Αράπογλου προέδρου Α.Ο. Ταταύλα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί  θερμά όλους τους παράγοντες που συμμετείχαν στην ομολογουμένως επιτυχημένη δεξίωση.

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες.

Αποκριάτικο Πάρτι Εθελοντικού Σώματος 2016

Το Εθελοντικό Σώμα του Γηροκομείου, πήρε την σκυτάλη από τους εργαζόμενους όπου την Τετάρτη 9 Μαρτίου διοργάνωσε αποκριάτικο πάρτι για τους γηροκομούμενους. Στην επιτυχημένη και διασκεδαστική εκδήλωση, συμμετείχαν εκτός του Σώματος των εθελοντριών, φίλοι του γηροκομείου, μέλη της Αδελφότητας Μεγάλου Ρεύματος ο Ταξιάρχης, οι εργαζόμενοι και βεβαίως οι γηροκομούμενοι. Την μουσική κάλυψη ανέλαβε όπως πάντα ο κ. Αντώνης Βεντούρης. Επισυνάπτονται σχετικές φωτογραφίες.

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Γηροκομείου

Στις 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην μνήμη του Οσίου Στεφάνου του Γηροκόμου (πολιούχου του γηροκομείου) πρωεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Προικοννήσου κ.Ιωσήφ συνοδευόμενος υπό του πατρός Ευαγγέλου Σπανου οπου έψαλλαν οι κκ Σταμάτης και Ευάγγελος Κίσσας. Την θεία λειτουργία παρακολούθησαν οι γηροκομούμενοι, μέλη της Αδελφότητας Μεγάλου Ρεύματος ο Ταξιάρχης, πρώην και νυν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και πλήθος κόσμου. Ακολούθησε πλούσιο γεύμα προσφορά της οικογένειας κ. Κωνσταντίνου Τογρίδη.

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες

Κοπή Βασιλόπιτας Σώματος Εθελοντριών 2016

Στις 14 Ιανουαρίου το απόγευμα έγινε, όπως ηταν προγραμματισμένη, η κοπή πίτας του Σώματος εθελοντριών του γηροκομείου. Οι γηροκομούμενοι είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν μέσα σε γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, εν μέσω φίλων του γηροκομείου και να διασκεδάσουν συνοδεία μουσικής και χορού μαζί με τους εργαζόμενους.

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες.

Κοπή Βασιλόπιτας στο γηροκομείο 2016

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στην φιλόξενη κεντρική αίθουσα του γηροκομείου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας μέσα σε γιορτινό κλίμα ευφορίας. Παρόντες μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της κοινότητας Π.Φωκαίας, εκπρόσωποι Σωματείων, εκπρόσωπος από την ΟΙΟΜΚΟ, πρώην Διοικητικοί του γηροκομείου, σύσσωμο το Δ.Σ. του γηροκομείου, το εθελοντικό σώμα, πλήθος κόσμου, οι εργαζόμενοι και οι γηροκομούμενοι. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το τροπάριο του Αγίου Βασιλείου από δύο μέλη του Δ.Σ. Στην συνέχεια ο ΓΓ χαιρέτισε τους παρόντες και απεύθυνε ευχές. Ακολούθησε ομιλία από τον πρόεδρο του Δ.Σ. ο οποιος αναφέρθηκε στα πολύ ευνοϊκά οικονομικά αποτελέσματα του γηροκομείου και την επιτυχημένη διαχείριση των υπολοίπων θεμάτων στην απελθούσα χρονιά. Μετά την κοπή της πίτας, προσφορά του ζαχαροπλαστείου Ριβιέρα κ. Στέλιου Καραπιπέρη, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσική και χορό όπου διασκέδασαν οι επισκέπτες με τους εργαζόμενους και τους γηροκομούμενους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους τους επισκέπτες που τίμησαν το γηροκομείο και τους γηροκομούμενους, με την παρουσία τους.

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Χριστουγγενιάτικο μπαζάρ Εθελοντικού Σώματος 2015

Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που οργάνωσε το Εθελοντικό Σώμα του γηροκομείου στις 28&29 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Υπήρξε αθρόα συμμετοχή φίλων και υποστηρικτών του γηροκομείου οι οποιοι παρόλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Αθήνα, επισκέφθηκαν το γηροκομείο μας, προέβησαν σε ποικίλες αγορές και με τον τρόπο τους υποστήριξαν πρακτικά και ηθικά τους γηροκομούμενους. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τις διοργανώτριες Κυρίες του Εθελοντικού Σώματος του Γηροκομείου, τον Σύλλογο αποφοίτων Αμερικάνικου Κολλεγίου Θηλέων Κωνσταντινουπόλεως, την Αδελφότητα Μεγάλου ρεύματος ο <Ταξιάρχης> οι οποίοι συμμετείχαν στην διοργάνωση, την εταιρεία ΑΛΤΕΡΟ για την σχετική προσφορά των σε είδος, καθώς και το κοινό που προσήλθε για να στηρίξει το γηροκομειο μας.

Γιορτή Πρωτομαγιάς 2015

Την ημέρα της Πρωτομαγιάς γιόρτασαν με ένα ιδιαίτερο και ασυνήθιστο τρόπο οι γηροκομούμενοι μας. Οι εργαζόμενοι του γηροκομείου με τις εθελόντριες είχαν την έμπνευση να οργανώσουν ένα εργαστήρι, όπου με κατάλληλα υλικά που προμηθεύτηκαν, κατασκεύασαν με την συνδρομή και των γηροκομούμενων κατάλληλες για την ημέρα στολισμένες με λουλούδια κάρτες. Η κίνηση αυτή έδωσε ιδιαίτερη χαρά και διάθεση στους γηροκομούμενους μας. Συγχαρητήρια στους εμνευστές και συνεργάτες της ενδιαφέρουσας πρωτοβουλίας. Ακολουθούν μερικές σχετικές φωτογραφίες.

Πασχαλινή γιορτή Σώματος Εθελοντριών 2015

Στις 24 Απριλίου το Εθελοντικό Σώμα διοργάνωσε Πασχαλινή γιορτή για τους γηροκομούμενους με πλούσια δώρα, διάφορα εδέσματα, αναψυκτικά, μουσική και χορό. Οι κ.κ. Λ. Χρυσανθίδου και Φ.Μπιλιαρτζόγλου ήταν οι κεντρικοί ομιλητές της κατά κοινή ομολογία λαμπρής εκδήλωσης την οποία στην συνέχεια χαιρέτισε ο Πρόεδρος κ. Γ. Κεσκίνογλου. Στην συγκέντρωση παρέστησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εστίας, πρώην Διοικητικοί, ο γιατρός του γηροκομείου κ.Χρυσοβερίδης, εκπρόσωποι από το Μέγα Ρεύμα και πλήθος φίλων του γηροκομείου. Ακολούθησε χορός και γλέντι με την συνοδεία ευχάριστης μουσικής την οποία επιμελήθηκε ο κ. Α. Βεντούρης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Σώμα των Εθελοντριών. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την αναφερόμενη εκδήλωση.

Γιορτή Αγάπης 2015

Όπως κάθε χρόνο μετά το Πάσχα έτσι και φέτος, στις 19/4, τα μέλη του Δ.Σ. της Εστίας, οργάνωσαν την Γιορτή Αγάπης για τους γηροκομούμενους και τους εργαζόμενους.

Στο πλούσιο γεύμα το οποίο περιελάμβανε και μουσική, παρευρέθηκαν εκτός των γηροκομουμένων, Πρώην μέλη του Δ.Σ., μέλη του εθελοντικού σώματος, οι εργαζόμενοι και φυσικά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η Επίτιμος Πρόεδρος κα Μ. Κοντοπούλου φρόντισε να σταλούν δωρεάν, από το ζαχαροπλαστείο Ριβιέρα μεγάλα αυγά από σοκολάτα τα οποία στην συνέχεια διανεμήθηκαν στους γηροκομούμενους. Εγινε το πατροπαράδοτο τσούγκρισμα αυγών, άφθονος χορός και γλέντι.

Την μουσική φρόντισε και επιμελήθηκε ο κ. Α. Βεντούρης.

Το εξαιρετικό μενού, η εύθυμη μουσική και ο χορός προσεφεραν μία ακόμη ευχάριστη μέρα στους γηροκομούμενους.