Μουσική εκδήλωση από την χορωδία συλλόγου απόφοιτων σχολής Μωραΐτη 2015

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, ήταν ένα διαφορετικό, ανεπανάληπτο απόγευμα για το γηροκομείο μας!
Στις πέντε το απόγευμα, η κεντρική του αίθουσα του Γηροκομείου, γέμισε με υπέροχες νότες από την δεκαπενταμελή χορωδία των αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη!
Μέλη και χοροδιδασκαλοι παρουσίασαν ενα δίωρο εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα, γεμίζοντας χρώμα, κέφι, ενθουσιασμό, τραγούδι και χορό την αίθουσα!
Ήταν μια διαφορετική εκδήλωση, αφού το πηγαίο ενδιαφέρον της χορωδίας, με τα νέα παιδιά, παρότρυνε και παρέσυρε σε συμμετοχή, τους γηροκομούμενους, τους εργαζόμενους κι όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν!
Γέμισαν τα αυτιά μουσική, τα μάτια δάκρυα συγκίνησης και η καρδιά ευτυχία! Καταγράφηκε στην καρδιά και τις ψυχές των παρευρισκομένων ως μία από τις πιο επιτυχημένες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που θα μείνουν στην ιστορία.
Το Δ.Σ της Εστίας, εκφράζει τα θερμά του ευχαριστήρια προς το Σύλλογο Απόφοιτων της Σχολής Μωραΐτη, με την ευχή να υπάρξουν και στο μελλον κι άλλες παρόμοιες μουσικές συναντήσεις!
Το Δ.Σ. της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως οφείλει ένα μεγαλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο αποφοίτων Ζωγραφείου Λυκείου κ.Νίκο Κόλμαν ο οποίος υπήρξε ο κινητήριος μοχλός οργάνωσης της εν λόγω εκδήλωσης.

Μουσική εκδήλωση από την χορωδία συλλόγου απόφοιτων σχολής Μωραΐτη 2015