Όροι Χρήσης

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Διαβεβαιώνουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας www.estiakon.gr και www.estiakon.com  τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τα πρότυπα του Ελληνικού, του Ευρωπαϊκού και του Διεθνούς δικαίου. Δεν υπάρχει υλικό που είναι αντίθετο με το ποινικό δίκαιο, υλικό που μπορεί να βλάψει τα χρηστά ήθη, την τιμή, την υπόληψη και το ήθος τρίτου ατόμου καθώς και υλικό που μπορεί να προκαλέσει αθέμιτο ανταγωνισμό.

 

Επίσης δεν υπάρχει κανένα λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συλλέξει προσωπικές πληροφορίες των επισκεπτών (όπως για παράδειγμα η καταγραφή της IP διεύθυνσης), ούτε λογισμικό που μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή σας όπως spywares κλπ. Ενδεχομένως να λάβετε από site μας κάποια Cookies (είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον δίσκο σας καθώς κάνετε περιήγηση στο internet για να σας “θυμούνται” οι ιστοσελίδες που επισκεφτήκατε, αλλά δεν στέλνουν πληροφορίες για τον υπολογιστή σας) όμως ουδέποτε ζητήσαμε, ούτε θα ζητήσουμε πληροφορίες απ’ αυτά. Εξ’ άλλου, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε να μη δέχεται cookies, ή να τα διαγράφετε όποτε θέλετε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο δικτυακός τόπος να λειτουργεί άψογα από τεχνικής άποψης όπως επίσης και οι πληροφορίες που παρέχουμε να είναι στο μέγιστο βαθμό ακριβείς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ (links)

 

H ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιλαμβάνει παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι δεν είναι υπό την επίβλεψή μας ούτε ελέγχονται από εμάς. Να ξέρετε ότι δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα των πληροφοριών αυτών των δικτυακών τόπων, για τυχόν αλλαγές που θα γίνουν, ούτε για τη λειτουργία τους. Επίσης δεν πρέπει να θεωρείτε ότι αποδεχόμαστε το περιεχόμενό τους, ούτε ότι συνδεόμαστε μ’ αυτούς με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πέραν της απλής παραπομπής. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψή σας σε δικτυακούς τόπους που προβάλλονται μέσα από την ιστοσελίδα μας, οφείλετε να απευθυνθείτε απευθείας σ’ αυτούς.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 

Πιστεύουμε ότι η πληροφορία και η γνώση δεν είναι κτήμα κανενός και πρέπει να μοιράζονται. Γι’ αυτό, μπορείτε μεν να χρησιμοποιήσετε όποιες πληροφορίες επιθυμείτε, με την προϋπόθεση να είναι αυτούσιες κι όχι παραποιημένες και να μην είναι για εμπορικούς σκοπούς, αλλά παρακαλούμε εσάς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε υλικό από τον δικτυακό μας τόπο να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να μας γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας, να γίνεται δε αναφορά στην πηγή προέλευση του άρθρου.