Χορηγία από το Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΑΡΧΟΥ

Το Διοικητικο συμβούλιο της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως με χαρά και περηφάνεια ανακοινώνει την χορηγία 80000€ από το Ιδρυμα Σταυρου Νιάρχου που με επιστημονικές αναλύσεις και μεθοδευμενη δουλειά κατάφερε να επιτύχει για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Η χορηγία περιλαμβάνει:

  1. Την προμήθεια ενός νέου, σύγχρονου, οικονομικού, εννεαθέσιου μεταφορικού μέσου με προσθετη δυνατότητα προσβασης σε ΑΜΕΑ , το οποίο θα αντικαταστήσει το υφιστάμενο γηρασμένο, ενεργοβόρο και προβληματικό πούλμαν.
  2. Την εγκατασταση ενός καινοτόμου υβριδικού συστήματος παραγωγής θερμικής ενεργειας για το κτίριο του γηροκομειου μας, με το οποίο προβλέπεται 24ωρη θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και ετήσια εξοικονόμηση ενεργειας &κόστους που θα ανερχεται σε ποσοστό 40-50%.

Το Δ.Σ. της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Σ.Ν.για την εγκριση του σχετικού αιτήματος και δηλώνει ότι θα συνεχίσει με τον ιδιο ζήλο την προσπάθεια διατήρησης παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου όπως οραματίσθηκαν οι Ιδρυτές του Γηροκομείου μας.