Πολλαπλές Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις στο Γηροκομείο

Το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας την εβδομάδα των Χριστουγέννων  για τους γηροκομούμενους, ήταν ιδιαίτερα έκδηλο και εντυπωσιακό.

Οι εκδηλώσεις συμπαράστασης ξεκίνησαν από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Μας επισκέφθηκε το ντουέτο Λουμινίτσα & Κώστας οι οποίοι διασκέδασαν τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό, με βιολί και βιολοντσέλο ενώ παράλληλά με την μουσική υπήρξε καλλιτεχνική προβολή με projector. Το ενδιαφέρον του κοινού υπήρξε έκδηλο με πλήρη αφοσίωση στο πρόγραμμα. Στο τέλος μετά από παράκληση των γηροκομούμενων υποσχέθηκαν να επαναλάβουν την επίσκεψη.

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, επισκέφθηκε το γηροκομείο μας ο Μορφωτικός Σύλλογος Χάλκης υπό τον Προέδρο κ. Περικλή Πασχαλίδη και 30-μελή ομάδα στην οποία συμμετείχε ο κος Απόστολος Βερβέρογλου. Οι επισκέπτες προσέφεραν ποικίλα Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα ενώ ο κ. Βερβέρογλου φρόντισε -όπως πάντα- να διασκεδάσει το κοινό με μουσική και τραγούδια που ξεσήκωσαν το κοινό και χόρεψαν με πολύ κέφι όλοι οι παριστάμενοι. Ήταν ομολογουμένως από τα πιο διασκεδαστικά απογεύματα στο γηροκομείο μας.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε το γηροκομείο μας η Προέδρος Κοινωνικής Στήριξης  Παλαιάς Φώκαιας κα Αναστασία Τσιακάλου  συνοδευόμενη από μέλη του Συλλόγου και 4 νέους, μαθητές λυκείου της περιοχής, οι οποίοι  έπαιξαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα. Η κα Τσιακάλου προσέφερε στο γηροκομείο 30 κιλά κοτόπουλα, άφθονους χυμούς, είδη προσωπικής φροντίδας κ.α.

Την Παρασκευή μας επισκέφθηκαν επίσης πολυμελής ομάδα μαθητών και μαθητριών από το Δ. Δημοτικό σχολείο της Π. Φώκαιας όπου εμπλούτισαν την κεντρική αίθουσα του γηροκομείου με ακούσματα από κάλαντα όλης της γιορτινής περιόδου (Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων).

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου απόγευμα, μας επισκέφθηκε ο Χορευτικός Σύλλογος Αγίας Ειρήνης Π. Φώκαιας ο οποίος ψυχαγώγησε τους γηροκομουμένους  με ποικίλους παραδοσιακούς χορούς και φιγούρες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση του γηροκομείου οι εργαζόμενοι και κυρίως οι φιλοξενούμενοι σας ευχαριστούν από καρδιάς και σας εύχονται να μπορείτε πάντα να προσφέρετε χαρά, αγάπη και οποιαδήποτε μορφής βοήθεια, στους έχοντες ανάγκη αναξιοπαθούντες.

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες

Πολλαπλές Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις στο Γηροκομείο