Επίσκεψη της ομάδας “ΡΩΜΙΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ” στο Γηροκομείο μας (27.2.2019)

Η Αρχηγός της “ΡΩΜΙΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ” κα Έλλη Κόβη με την ευκαιρία της γιορτής του Οσίου Στεφάνου του Γηροκόμου, είχε την επινόηση να οργανώσει, επίσκεψη στο γηροκομείο μας.

Συνοδευόμενη από τα μέλη της ορχήστρας ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ, καθώς και μια μεγάλη παρέα με τον κ. Στέφανο Διαμαντή, αντιδήμαρχο Αλίμου, την κα Ρίτα Λουδάρου, το ζεύγος κ. Ηλία Κουλουρίδη, τον κ. Μιχάλη Γρηγοριάδη, την κα Άννα Σπαγή, την κα Νέλλη Εθνοπούλου, την κα. Καίτη Μπάχλα, την κα. Θεοδώρα Φωτογιαννοπούλου, την κα. Όλγα Ζαχαριάδου, την κα. Μαριάνθη Σπυρέλλη, την κα. Δόμνα Τοπούζογλου, την κα. Δόμνα Σειζάν, την κα Χρυσούλα Ιωαννίδου, την κα Γιώτα Μπίτση, την κα Αγγελική Βίγκα, την κα Μαρία Εκμεκτσίογλου, το ζεύγος Νίκου Ανδρεάδη, το ζεύγος κ. Τάσου Υψηλάντη, τη κα Νάντια Βελτσιν, τον κ. Μηνά Αγιάνογλου, τον κ. Αβραάμ Αρρωστίδη, τον κ. Στέλιο Ναρλίδη, τον κ. Σωτήρη Ιγνατιάδη, τον κ. Μάκη Αρρωστίδη, που προσέφεραν μεγάλες ποσότητες ποικίλων εδεσμάτων, γλυκά αναψυκτικά κ.α. ενώ η ‘Επτάλοφος’ προσέφερε άφθονα βιβλία.
Η ομάδα μουσικών με την κα Μήλιου Ζωή στο τραγούδι, τον κ. Μιχάλη Τσατήρι στο κανόνι και τον κ. Δημοσθένη Καραχριστόδουλο στην πολίτικη λύρα, διασκέδασε τους παρευρισκόμενους με ευχάριστη μουσική, τραγούδια και άφθονο χορό.
Μετά από δίωρη παραμονή οι επισκέπτες αποχώρησαν χειροκροτούμενοι από τους φιλοξενούμενους, ενώ προσέφεραν ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό πρωινό στους θαμώνες του Ιδρύματος μας.


Το Δ.Σ. της Εστίας Κωνσταντινουπόλεως ευχαριστεί θερμά την κα Έλλη Κόβη για την πρωτοβουλία και την οργάνωση της επίσκεψης, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον και την στήριξη τους προς το Κοινωνικό μας Ίδρυμα.

Επίσκεψη της ομάδας “ΡΩΜΙΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ” στο Γηροκομείο μας (27.2.2019)