Ανακοίνωση 12/01/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο κος ΚΩΝ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ με τη συμπλήρωση των 70στών γενεθλίων του συγκέντρωσε και προσέφερε σε Γηροκομείο το ποσό των € 24.000,00 και η κα ΑΛΕΞ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ προσέφερε σε ΕΣΤΙΑ διαμέρισμα της σε Χαϊδάρι αντικειμενικής αξίας € 33.000,00.

 

Τα δύο αυτά άτομα ανακηρύχθηκαν Δωρητές της ΕΣΤΙΑΣ και τα ονόματα τους θα χαραχθούν σε Μαρμάρινη Πλάκα Δωρητών που βρίσκεται σε αίθουσα υποδοχής του Γηροκομείου.

 

Η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΤΙΑΣ της 27/2/2011 επικύρωσε την απόφαση του Δ.Σ. Η ΕΣΤΙΑ τους ευχαριστεί και εύχεται το παράδειγμα τους να μιμηθούν και άλλοι φιλάνθρωποι.

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 12/01/2011 καλούνται τα μέλη της «ΕΣΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» σε Τακτική Γενική Συνέλευση την ΚΥΡΙΑΚΗ, 20/02/2011 και ώρα 11.00 π.μ. στην Έδρα της ΕΣΤΙΑΣ, οδός Αμφιτρίτης 28 (6ος όροφος),  Π.Φάληρο, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα παρακάτω:

 

1.Εκλογή Προεδρείου και Εφορευτικής Επιτροπής της Γενικής Συνέλευσης.

 

2. Ανακήρυξη παρέδρων μελών σε τακτικά.

 

3. Ανάγνωση και επικύρωση Πρακτικών της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης.

 

4. Ανάγνωση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.

 

5. Ανάγνωση Ισολογισμού της χρήσης που έληξε.

 

6. Ανάγνωση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 

7. Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου.

 

8. Ανάγνωση και έγκριση προϋπολογισμού της νέας χρήσης.

 

9. Απονομή τιμητικών διακρίσεων σύμφωνα με το άρθρο 6 του Καταστατικού.

 

10. Προτάσεις και Επερωτήσεις

 

11. Εκλογή  9 τακτικών και 3 αναπληρωματικών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και 3 τακτικών και 2 αναπληρωματικών μελών της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 

Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ, 27/02/2011 και ώρα 11 π.μ., την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με την ίδια Ημερήσια Διάταξη.

 

Π. Φάληρο

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γεν.Γραμματέας

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ                                           ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σύμφωνα με το άρθρο 8 (παράγραφος 3η) του Καταστατικού τα μέλη μπορούν να λάβουν μέρος στην Γενική Συνέλευση μόνον εφ’ όσον έχουν τακτοποιημένες τις ταμειακές στο Σωματείο υποχρεώσεις τους.

Post Tagged with